Voorbeeld van een sollicitatiebrief Backoffice Manager

Het is altijd fijn om een voorbeeld te hebben van een professionele sollicitatiebrief om op basis daarvan je eigen brief te schrijven.

Hieronder hebben we een voorbeeld van een succesvolle sollicitatiebrief geplaatst die gemaakt is voor de vacature van een Backoffice Manager.

Gebruik deze gratis template voor het schrijven van jouw eigen brief.

Template voorbeeld sollicitatiebrief Backoffice Manager

sollicitatiebrief voorbeeld backoffice manager
sollicitatiebrief voorbeeld backoffice manager
Geachte [HEER/MEVROUW ACHTERNAAM],
 
In het moderne hectische leven is iemands aandacht moeilijk te vangen. Fijn dat ik de uwe nu even heb, want ik wil heel graag bij u solliciteren naar de functie van backoffice manager. Ik reageer omdat ik denk dat mijn achtergrond heel goed aansluit op uw eisen en wensen.
 
Ik heb ruime ervaring in het opzetten, onderhouden en ontwikkelen van back-office systemen in [NAAM SECTOR]. Door het intensief samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers heb ik mijn communicatieve vaardigheden sterk ontwikkeld. Als manager ben ik duidelijk en consequent, waarbij ik direct en persoonlijk contact als prioriteit stel. Hierdoor heb ik meerdere succesvolle projecten geleid en meegewerkt aan de implementatie van een ambitieus beleid.
 
Aangezien ik een grote invloed heb gehad op de resultaten van vorige werkgevers, verwacht ik ook bij uw organisatie van grote waarde te kunnen zijn. Graag verwijs ik naar mijn cv voor een uitgebreid overzicht van mijn opleiding en werkervaring. Ik zie uit naar de mogelijkheid om het een en ander persoonlijk bij u toe te komen lichten.
 
Met vriendelijke groet,
 
[VOORNAAM & ACHTERNAAM]

Bekijk andere goede voorbeelden van sollicitatiebrieven

Niet tevreden met deze sollicitatiebrief?

Vul hier jouw functie in en maak een onweerstaanbare brief binnen 5 min, volledig op maat.

Maak een professionele brief

Sollicitatiebrief: het ultieme stappenplan

Ben je op zoek naar hoe je moet beginnen met het schrijven van een sollicitatiebrief? Bekijk dan dit eenvoudige stappenplan.

Een goede openingszin nodig?

Een goede openingszin voor je sollicitatiebrief is onmisbaar. Je hebt namelijk maar een paar seconden de tijd om de lezer ervan te overtuigen dat hij of zij toch echt verder moet lezen. Bekijk deze onmisbare tips voor een briljante openingszin.

Wist je dat je cv veel belangrijker is dan je brief?

Wat nog steeds niet bij iedereen bekend is:

Je cv is met afstand het belangrijkste document om te worden uitgenodigd bij de organisatie die jij op het oog hebt.

Mooie cv template nodig?