Sebastiaan van Rijsewijk

Sebastiaan van Rijsewijk is oprichter en eigenaar van sollicitatieplatform beaks.nl (onderdeel van Hallo Media B.V.).

Aan het begin van zijn professionele carrière in 2005 werd hij zelf geconfronteerd met een gebrek aan informatie en ondersteuning voor werkzoekenden. Hoe maak je een cv waarmee je op gesprek mag komen? Hoe kun je het beste een salarisonderhandeling aanpakken?

Al snel was het idee geboren om een website in het leven te roepen om deze en andere vragen te beantwoorden en hulp te bieden rondom het zoeken naar een nieuwe baan, solliciteren, carrière maken of juist het wisselen van baan.

Door de jaren heen is beaks.nl uitgegroeid tot een toonaangevend online platform in Nederland en België, waar werkzoekenden op verschillende manieren worden ondersteund bij het vinden van een nieuwe baan. Praktisch advies in de vorm van artikelen, video’s en downloads bieden de student, starter en gevorderde professional hulp bij het schrijven van een motivatiebrief, het maken van een cv en het voeren van een effectief sollicitatiegesprek.

Sebastiaan heeft veel kennis en ervaring opgedaan aan beide kanten van de sollicitatietafel. Niet alleen heeft hij zelf veel sollicitatie ervaring opgedaan, maar heeft hij ook veel hands-on HR ervaring in het aannemen van nieuwe collega’s binnen verschillende organisaties. Hierdoor begrijpt hij wat werkgevers graag willen zien vandaag de dag en wat belangrijk is in het bemachtigen van een nieuwe baan.

Zijn design en technische achtergrond (TU Delft Design Engineering) zet hij in om effectieve cv templates te ontwerpen en AI slim in te zetten om professionals te helpen om hun droombaan te vinden en hun carrièredoelen te bereiken.

Meer weten? Neem contact op of lees meer over beaks.nl.

Mooie cv template nodig?

popup cv maken