Over ons

Onze missie is eenvoudig: jou voorzien van de inzichten en hulpmiddelen om te excelleren in elke fase van je sollicitatieproces.

over ons

In een competitieve arbeidsmarkt kan de juiste aanpak het verschil maken tussen opgemerkt worden of over het hoofd gezien worden. Daarom hebben wij ons gewijd aan het ontwikkelen van strategieën die jou in de schijnwerpers plaatsen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een passende baan kan veroveren

Van een cv dat de essentie van jouw professionaliteit vangt tot een sollicitatiebrief die jouw persoonlijke merk versterkt, en van sollicitatiegesprek tactieken tot het finetunen van je LinkedIn-profiel. Wij rusten je uit met de finesse die nodig is om met vertrouwen elke sollicitatie uitdaging aan te gaan.

Maar onze steun stopt niet bij je sollicitatie. We begrijpen dat jouw carrière een voortdurende reis is. Daarom zijn onze experts continu bezig met het verzamelen van de meest actuele tips en tactieken die jou helpen groeien met je carrière en professionele ontwikkeling.

Bij beaks.nl vind je een schat aan kennis in de vorm van vele honderden artikelen, praktische voorbeelden, video’s, checklists en gratis downloads om jouw ambities te realiseren.

Tijdens ons 15-jarig bestaan hebben we talloze professionals geholpen om hun droombaan te vinden en hun carrièredoelen te bereiken. Onze passie voor jouw succes is wat ons elke dag drijft. Dus, of je nu op zoek bent naar je eerste baan, een volgende carrièrestap of gewoon de markt wilt verkennen, we zijn er voor jou. Laten we samen werken aan jouw toekomst.

Contact

Voor vragen of opmerkingen, neem contact met ons op.

Samenwerking? Kijk even hier.

Hallo Media B.V.

Beaks.nl is onderdeel van Hallo Media – Uitgever van digitale media.

Het citeren van de teksten van deze site of het gebruik van afbeeldingen is toegestaan, mits voorzien van duidelijke bronvermelding (door een link naar onze site).

Eigenaar: Sebastiaan van Rijsewijk

Van Loostraat 73
2582 XB Den Haag
KVK 89301404

Mooie cv template nodig?

popup cv maken