Laatst bijgewerkt op

Hoe maak je een sterk cv als Intercedent: tips + voorbeelden

cv intercedent Ben je bezig met het maken van een cv voor de functie van intercedent? Dan is het belangrijk hier extra veel aandacht aan te besteden. Want als er iemand moet weten hoe je een goed cv maakt, dan ben jij het wel.

Wil je een korte opfris sessie? Dan ben je hier op de juiste plek. We vertellen precies waar je op moet letten om de kans om te worden uitgenodigd te maximaliseren. Daarnaast hebben we mooie voorbeeld cv’s ter inspiratie en om je te helpen om zelf een baanwinnend cv te maken.

Werkervaring

Niets is zo belangrijk op een cv als je werkervaring. En dat geldt zeker ook voor een intercedent of arbeidsbemiddelaar.

Wist je dat...
...een recruiter slechts 7,4 sec naar je cv kijkt? Val op met een onweerstaanbaar CV! Download in PDF. Binnen 10 min klaar.
cv maken intro

Sterker nog: Zonder de juiste werkervaring op je cv is het heel lastig om ergens binnen te komen. Je zult duidelijk moeten aantonen dat jij beschikt over belangrijke vaardigheden:

  • Communicatieve vaardigheden. Je zult heel veel moeten schakelen met organisaties aan de ene kant en geschikte kandidaten aan de andere kant.
  • Commerciële vaardigheden. Om kandidaten te helpen aan een nieuwe baan is het van belang dat er vacatures bij klanten lopen. Die komen niet zomaar aanwaaien. Je bent als intercedent dus ook actief op zoek naar organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken.
  • Flexibiliteit. Je zult moet beschikken over excellente organisatie- en multi-task vaardigheden. De functie van intercedent is een veelzijdige baan. En je zult snel moeten kunnen opereren.

Opleidingen

Ook de juiste opleiding is belangrijk op je cv. Denk aan mbo en hbo opleidingen tot intercedent. Maar dat mag vaak ook een andere opleiding zijn. Met name communicatieve opleidingen hebben een pre.

Benoem ook alle relevante trainingen en cursussen op je cv die je hebt gevolgd.

Persoonlijk profiel

Met een goede profielschets kun jij je snel onderscheiden van andere kandidaten. Een persoonlijk profiel op een cv laat zien wat voor persoon jij bent. Het is de bedoeling dat je dit in 3-4 zinnen opschrijft. Een belangrijke eigenschap om te worden aangenomen als Intercedent is de mate waarin jij met anderen communiceert. Dit zou je bijvoorbeeld een mooie plek kunnen geven in je profiel.

Cv template

De inhoud van je cv komt het beste naar voren door een goed doordachte cv template. Hou in gedachten dat een recruiter in slechts 7 sec een goed beeld van jou moet krijgen. Je cv moet daarom goed scanbaar zijn:

Bekijk de nieuwste vacatures
  • Gebruik bullet points: geen hele volzinnen maar kort en krachtig opsommen van je resultaten
  • Zorg voor een strakke uitlijning: zorg ervoor dat alles netjes onder elkaar staat
  • Plaats duidelijke titels en subtitels: zodat de lezer snel de gewenste secties ziet
  • Witruimte en marges: maakt je cv een stuk mooier en overzichtelijker
  • Geen rare lettertypes: maar neem de standaard lettertypes zoals bijvoorbeeld Arial en Calibri

Bekijk de mooiste en meeste effectieve cv templates die je gratis kunt downloaden zodat jij snel een cv kunt maken.

Kantoor/ Administratie cv voorbeelden

Bekijk nog meer cv voorbeelden voor kantoorbanen of of administratieve functies:

Sollicitatiebrief Intercedent

Ben je ook op zoek naar een sterke sollicitatiebrief? Bekijk dit voorbeeld van een sollicitatiebrief voor intercedent.

Professionele Sollicitatiebrief en CV nodig?
Deze online tool maakt een onweerstaanbare brief en cv binnen 15 min, volledig op maat

Mooie cv template nodig?

popup cv maken