Voorbeeld sollicitatiebrief buitendienst medewerker

sollicitatiebrief voorbeeld buitendienst medewerker

Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van buitendienst medewerker.

Neem deze brief niet letterlijk over maar gebruik ‘m als inspiratie of bijvoorbeeld als basis voor je eigen brief.

Probeer de lezer meteen te pakken met een sterke openingszin en pak vervolgens door met een goed beargumenteerde motivatie.

Sluit de brief af door te zeggen dat je graag je cv en motivatie wil komen toelichten in een persoonlijk gesprek.

Succes!

Beste [NAAM RECRUITER],

De vacature van buitendienst medewerker bij [ORGANISATIE] spreekt mij erg aan. De gevraagde werkzaamheden en verantwoordelijkheden passen zeer goed bij mij vanwege mijn eerder opgedane werkzaamheden bij [HUIDIGE ORGANISATIE]. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en belangrijker nog, ik vind het erg leuk om commercieel bezig te zijn!

Uw bedrijf spreekt mij aan omdat het dynamisch overkomt, vol met jonge enthousiaste mensen met een sterke toekomstgerichte visie. Mijn commerciële kwaliteiten en inhoudelijke kennis van [WERKVELD WAAR JE SOLLICITEERT] zou ik graag willen inzetten om [NAAM ORGANISATIE] een stap verder te brengen. 

Mijn huidige collega's omschrijven mij als nieuwsgierig, positief en aanwezig. Ik haal heel veel plezier uit het opbouwen van zakelijke relaties met een nadruk op persoonlijke aandacht. Ik merk ook dat mijn klanten dit waarderen en daarom graag met mij samenwerken. Voor verdere persoonlijke en professionele informatie verwijs ik naar mijn cv. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek meer uitleg geven over mijn geschiktheid en enthousiasme voor de functie.

Hartelijke groet,

[NAAM]

Bekijk nog meer goede voorbeelden van sollicitatiebrieven

Sollicitatiebrief: de complete gids

Ben je op zoek naar hoe je moet beginnen met het schrijven van een sollicitatiebrief. Bekijk dan dit eenvoudige stappenplan om de ultieme brief te schrijven.

Cv Medewerker Buitendienst

Wat nog steeds niet bij iedereen bekend is:

Je cv is met afstand het belangrijkste document om te worden uitgenodigd bij de organisatie die jij op het oog hebt.

Daarom hebben we een professioneel cv voorbeeld Medewerker Buitendienst gemaakt.

Unieke cv templates
Binnen 15 minuten een perfect cv waarmee je positief opvalt. Voer je gegevens in, kies je template, download je cv en solliciteer op jouw droombaan.

Mooie cv template nodig?