Laatst bijgewerkt op

Voorbeeld Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Buitendienst

Ben je op zoek naar een goed voorbeeld van een motivatiebrief of sollicitatiebrief als medewerker buitendienst? Hieronder vind je een voorbeeld sollicitatiebrief voor de functie van commercieel medewerker buitendienst.

sollicitatiebrief voorbeeld buitendienst medewerker

Sollicitatiebrief Commercieel Medewerker Buitendienst

Neem deze brief niet letterlijk over maar gebruik ‘m als inspiratie of bijvoorbeeld als basis voor je eigen sollicitatiebrief.

Wist je dat...
...een recruiter slechts 7,4 sec naar je cv kijkt? Val op met een onweerstaanbaar CV! Download in PDF. Binnen 10 min klaar.
cv maken intro
Beste [NAAM RECRUITER],

De vacature van buitendienst medewerker bij [ORGANISATIE] spreekt mij erg aan. De gevraagde werkzaamheden en verantwoordelijkheden passen zeer goed bij mij vanwege mijn eerder opgedane werkzaamheden bij [HUIDIGE ORGANISATIE]. Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en belangrijker nog, ik vind het erg leuk om commercieel bezig te zijn!

Uw bedrijf spreekt mij aan omdat het dynamisch overkomt, vol met jonge enthousiaste mensen met een sterke toekomstgerichte visie. Mijn commerciële kwaliteiten en inhoudelijke kennis van [WERKVELD WAAR JE SOLLICITEERT] zou ik graag willen inzetten om [NAAM ORGANISATIE] een stap verder te brengen. 

Mijn huidige collega's omschrijven mij als nieuwsgierig, positief en aanwezig. Ik haal heel veel plezier uit het opbouwen van zakelijke relaties met een nadruk op persoonlijke aandacht. Ik merk ook dat mijn klanten dit waarderen en daarom graag met mij samenwerken. Voor verdere persoonlijke en professionele informatie verwijs ik naar mijn cv. Graag zou ik in een persoonlijk gesprek meer uitleg geven over mijn geschiktheid en enthousiasme voor de functie.

Hartelijke groet,

[NAAM]

Bekijk nog meer goede voorbeelden van sollicitatiebrieven

Sollicitatiebrief schrijven Medewerker Buitendienst

Ben je op zoek naar hoe je moet beginnen met het schrijven van een sollicitatiebrief?

Gebruik deze quick tips:

  • Start. Probeer de lezer meteen te pakken met een sterke openingszin. Dit is belangrijker om de lezer te laten doorlezen.
  • Middendeel. Pak vervolgens door met een goed beargumenteerde motivatie. Je toekomstige werkgever wil weten waarom je deze baan graag wilt. En waarom specifiek bij deze organisatie.
  • Afsluiting. Sluit de brief af door te zeggen dat je graag je cv en motivatie wil komen toelichten in een persoonlijk gesprek.

Cv Commercieel Medewerker Buitendienst

Wat nog steeds niet bij iedereen bekend is:

Je cv is met afstand het belangrijkste document om te worden uitgenodigd bij de organisatie die jij op het oog hebt.

Bekijk de nieuwste vacatures

Belangrijker dus dan je sollicitatiebrief of motivatiebrief.

Daarom hebben we een professioneel cv voorbeeld medewerker buitendienst gemaakt.

Professionele Sollicitatiebrief en CV nodig?
Deze online tool maakt een onweerstaanbare brief en cv binnen 15 min, volledig op maat

Mooie cv template nodig?

popup cv maken