Voorbeeld sollicitatiebrief Logistiek medewerker

sollicitatiebrief logistiek medewerker

Het is altijd fijn om een goed voorbeeld te hebben van een sterke sollicitatiebrief om op basis daarvan je eigen brief te schrijven.

We hebben een voorbeeldbrief gemaakt voor de vacature van een Logistiek medewerker.

Gebruik deze gratis template voor het maken van jouw eigen brief.

Wist je dat...
...een recruiter 7,4 sec naar je cv kijkt? Val op met een onweerstaanbaar CV!

Template voorbeeld sollicitatiebrief logistiek medewerker

Geachte [HEER/ MEVROUW NAAM CONTACTPERSOON],
 
Na ons telefoongesprek op [DATUM] ben ik nog enthousiaster geworden voor de functie van [FUNCTIENAAM]. Mijn kennis en ruime ervaring op het gebied van [RELEVANT GEBIED] sluiten precies aan op de vacature, en daarom zou ik graag aan de slag gaan binnen uw organisatie.
 
Al sinds mijn jeugd vind ik de logistiek een prachtig werkterrein. Ik kan me herinneren dat ik als jochie met verwondering zat te kijken naar al het vrachtverkeer op de weg! Bij het kiezen van een studierichting heb ik dan ook nooit lang hoeven na te denken.

Na mijn opleiding [NAAM OPLEIDING], ben ik gaan werken als logistiek assistent bij een distributiecentrum in [PLAATS]. Als snel groeide ik door tot logistiek medewerker en heb ik veel ervaring opgedaan in dit vakgebied. 
 
Als logistiek medewerker vind ik het erg belangrijk dat producten op tijd, in het juiste aantal en in perfecte staat het magazijn verlaten. Ik werk daarom erg nauwkeurig en correct. Het zorgen voor een opgeruimde werkplek, regelmatig controleren van voorraadaantallen en het optimaal uitvoeren van het kwaliteitsbeleid horen hier ook bij. 

Daarnaast vind ik de wensen en behoeften van de klant belangrijk om mee te nemen in eventuele logistieke verbeteringen. Het is een uitdaging om op een zo efficiënt mogelijke manier de meest tevreden klanten te hebben! 

Graag maak ik verder kennis in een persoonlijk gesprek. Ik zie uw reactie tegemoet. 
 
Met vriendelijke groet,
 
[VOORNAAM & ACHTERNAAM]

Bekijk andere goede voorbeelden van sollicitatiebrieven

Sollicitatiebrief: het ultieme stappenplan

Ben je op zoek naar hoe je moet beginnen met het schrijven van een sollicitatiebrief? Bekijk dan dit eenvoudige stappenplan.

Een goede openingszin nodig?

Een goede openingszin voor je sollicitatiebrief is onmisbaar. Je hebt namelijk maar een paar seconden de tijd om de lezer ervan te overtuigen dat hij of zij toch echt verder moet lezen. Bekijk deze onmisbare tips voor een briljante openingszin.

Cv voorbeeld Logistiek medewerker

Je cv is met afstand het belangrijkste document om te worden uitgenodigd bij de organisatie die jij op het oog hebt.

Daarom hebben we een mooi voorbeeld gemaakt van een cv voor een logistiek medewerker.

Kant-en-klare CV templates
Binnen 10 minuten een elegant en creatief CV waarmee je meteen opvalt.
Voer je gegevens in, kies een CV template en download direct je CV!

 

Mooie cv template nodig?