Voorbeeld sollicitatiebrief Visboer Medewerker

Heb je een leuke vacature gevonden maar worstel je met de sollicitatiebrief voor de functie van visboer medewerker? Dan helpen we je graag op weg met een gratis voorbeeld motivatiebrief + handige tips.

sollicitatiebrief visboer

Wat doet een Visboer Medewerker?

Als visboer medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten in de winkel.

Wist je dat...
...een recruiter 7,4 sec naar je cv kijkt? Val op met een onweerstaanbaar CV!

Je bent een prima verkoper, weet veel over vis en kunt klanten goed adviseren. Je weet precies hoe je vis schoonmaakt en het bereiden van vismaaltijden en salades behoort ook tot je taken.

Spreekt het werken in een viswinkel je aan? Heb je affiniteit met vis en visproducten? Ben je op de hoogte van de laatste trends in vis en visconsumptie? Ga dan snel solliciteren en laat je enthousiasme spreken in je sollicitatiebrief.

Als je moeite hebt met schrijven of je weet niet goed hoe te beginnen, haal dan inspiratie uit de voorbeeldbrief die we voor je opgesteld hebben.

Zo kom jij snel op gesprek bij de visboer, viswinkel of visafdeling van je keuze.

Voorbeeld sollicitatiebrief

Beste [heer/ mevrouw] [naam contactpersoon],

Uw vacature voor verkoopmedewerker visboer zag ik op [website] en ik werd meteen enthousiast. Ik wil mijzelf daarom graag aan u voorstellen en mijn motivatie toelichten.

Mijn naam is [naam] en ik werk momenteel op de markt op verschillende locaties in de regio. Ik werk daar als visverkoper, in een groot team met visfanaten. Dat doe ik met veel plezier: ik hou van het contact met de mensen en ik ben zelf gek op vis en weet mijn enthousiasme voor de producten goed over te brengen op de klanten. Ook draai ik mijn hand niet om voor fileerwerk en het prepareren van visproducten.

Ik hou van de gezelligheid van de markt, maar ben nu op zoek naar een vaste locatie om te werken. En ik vind het absoluut geen probleem om vroeg te beginnen en om te werken in het weekend, daar ben ik zeker al aan gewend. Uw viszaak ken ik heel goed: een prachtige winkel waar ik zelf ook graag kom. Het ziet er zeer representatief uit en het lijkt me een fijne plek om te werken.

Ik ben een vrolijke teamspeler, ben flexibel qua uren en zou graag bij u aan de slag gaan. Met belangstelling kijk ik uit naar uw reactie.

Vriendelijke groeten,
[naam]
[contactgegevens]

Spreekt deze voorbeeldbrief je aan? Pas deze sollicitatiebrief dan aan aan je persoonlijke situatie, zodat hij helemaal bij jou past.

Openingszin

Begin positief!

En blijf eigenlijk de hele sollicitatiebrief positief.

Je wilt natuurlijk opvallen met je brief en dit kun je het beste doen door vanaf het begin al enthousiast over te komen.

Laat zien dat je graag wil!

Professionele Sollicitatiebrief en CV nodig?
Maak online een onweerstaanbare brief en cv binnen 15 min, volledig op maat.

Bekijk snel 50 sterke voorbeelden van openingszinnen.

Afsluiting

Denk aan een passende slotzin in je sollicitatiebrief.

Eindig je sollicitatiebrief ook weer positief met een uitgesproken wens om je cv en je motivatie (het liefst persoonlijk) te komen toelichten.

Sollicitatiebrief tips

Wat een mooie manier is om meteen op te vallen:

Breng je sollicitatiebrief en je cv persoonlijk langs bij de visboer in de viswinkel.

Zo maak je meteen even kennis.

Bekijk hier nog eens 5 tips om je sollicitatiebrief te laten opvallen.

Cv voorbeeld Visboer Medewerker

We hebben ook een cv voorbeeld voor een visboer medewerker gemaakt.

Gebruik dit als inspiratie voor jouw eigen cv.

Kant-en-klare CV templates
Binnen 10 minuten een elegant en creatief CV waarmee je meteen opvalt.
Voer je gegevens in, kies een CV template en download direct je CV!

Mooie cv template nodig?