De beste kantoorbaan in de zorg

Weekend-, nacht- of avonddiensten, in de zorgsector komt het heel vaak voor dat je op onregelmatige tijden moet werken. Waar de één dit als zeer prettig ervaart, zal de ander dit afschuwelijk vinden.

kantoorbaan zorg

Is het dan zo, dat je in de zorg altijd op onregelmatige tijden en/of dagen moet werken? Absoluut niet! Wij hebben de beste kantoorbanen in de zorg voor je geselecteerd.

Wist je dat...
...een recruiter 7,4 sec naar je cv kijkt? Val op met een onweerstaanbaar CV!

Kantoorbanen waarbij je werkzaam bent in de zorg, maar zeer regelmatig kunt werken. Een win-winsituatie voor velen!

Heb jij geen diploma om de zorgsector in te gaan? Bekijk dan hier ons artikel over werken in de zorg zonder diploma.

Kantoorbaan in de zorg: administratief en planning

Binnen de zorgsector zijn er allerlei leuke functies waarbij jij niet te maken hebt met bloed, urine, poep of andere menselijke weefsels.

Er zijn namelijk ook talloze mogelijkheden om een leuke baan op kantoor uit te oefenen. Administratieve zaken, planningen opstellen of operatieroosters maken?

Wij zetten de leukste kantoorbanen op een rij!

Administratief medewerker

Binnen de zorg zijn er voldoende mogelijkheden om aan de slag te gaan als administratief medewerker. Op elke afdeling zijn er immers administratieve zaken die afgehandeld moeten worden.

Wil jij graag in een ziekenhuis werken of een grotere praktijk? Dan is administratief medewerker zeker iets om naar te kijken! Met een opleiding financiële administratie (MBO 4) kun je aan de slag binnen dit leuke vakgebied.

Planner zorg

Als planner in de zorgsector zorg jij ervoor dat iedereen op de juiste plaats, het juiste tijdstip en op de juiste locatie aanwezig is. Hierbij ben jij goed in het vooruitdenken en kun jij perfect schakelen.

Zeker binnen de zorg is de planning een zeer belangrijk aspect. Je wilt immers dat patiënten snel en secuur geholpen worden, maar ook dat artsen hun werk op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Professionele Sollicitatiebrief en CV nodig?
Maak online een onweerstaanbare brief en cv binnen 15 min, volledig op maat.

Kantoorbaan in de zorg: Kun je tegen bloed?

Durf jij prima te werken met bloed en vind jij het fijn om met mensen te werken? Dan zijn onderstaande beroepen zeker iets voor jou!

Laborant

In het laboratorium ben jij verantwoordelijk om onderzoek te doen naar menselijk weefsel, bloed of zelfs poep. Ben jij hier niet bang voor? Dan is het ook een zeer dankbaar beroep!

Jij kunt namelijk door middel van jouw onderzoeken een groot verschil maken! Daarnaast kun jij als laborant naar het werken in een lab, ook in een ziekenhuis, farmaceutisch bedrijf of een universiteit aan de slag. Zeer veelzijdig dus.

Medewerker bloedafname

Bloedprikken is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Kun jij het vertrouwen van mensen in een korte tijd winnen en ben jij heel sociaal? Dan is medewerker bloedafname zeker iets waarvoor jij geschikt kunt zijn.

Met een diploma doktersassistent (MBO4) kun jij aan de slag binnen deze leuke branche!

Doktersassistent

De naam zegt het al. Als doktersassistent werk jij ter ondersteuning van de huisarts. Je zult dus veel te maken hebben met patiënten, maar ook regelmatig met bloed in aanraking komen.

Bloedprikken, vaccineren, wondverzorging en urine testen vallen namelijk onder andere in jouw takenpakket. Daarnaast plan jij ook afspraken in en ben jij het eerste aanspreekpunt van patiënten. Met een MBO 4 diploma doktersassistent kun jij aan de slag in de praktijk van jouw dromen.

Medewerker steriele medische hulpmiddelen

Wil jij dolgraag op de operatiekamer aan de slag gaan? Dan is medewerker steriele medische hulpmiddelen wellicht iets voor jou.

Jij ondersteunt jouw collega’s door ervoor te zorgen dat zij te allen tijde over de juiste hulpmiddelen beschikken en hun werk goed kunnen uitoefenen. Uiteraard is het zeer belangrijk dat bloed jou niet afschrikt!

Kant-en-klare CV templates
Binnen 10 minuten een elegant en creatief CV waarmee je meteen opvalt.
Voer je gegevens in, kies een CV template en download direct je CV!

 

Mooie cv template nodig?